Váltás nyári oldalnézetre


Kapcsolatfelvétel:

E-mail: info@gleccserles.hu
Telefon: +36 20 253 0657
A ház száma: +43 3687 21082

Gletscherblick
A-8972 Ramsau am Dachstein
Schildlehen 73.Store13 webshop

COVID infók

2021.05.19-től újra lehet Ausztriában turisztikai céllal utazni.

Az érvényben lévő beutazási szabályokról magyar nyelven a Konzuli Szolgálat oldalán, angol vagy német nyelven az Osztrák Belügyminisztérium oldalán tájékozódhatsz.

Konzuli Szolgálat: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria
Osztrák Belügyminisztérium: https://www.sozialministerium.at/Informationen-zum-Coronavirus/Coronavirus---Haeufig-gestellte-Fragen/FAQ-Einreise-nach-Oesterreich.html

Járványügyi szabályok Panziónkban

1. Tarts legalább 1,5 m-es távolságot a többi vendégtől, kivéve a közös háztartásban élők egy az együtt utazók.

2. Beltéri közösségi terekben FFP2 maszk viselése kötelező! A 6-14 év közötti gyermekeknek elegendő szorosan illeszkedő általános maszkot viselni. Kivételt képeznek a 6 év alatti gyermekek, vagy azon személyek, akik egészségügyi okokból nem viselhetnek maszkot.

3. Belépéskor kérjük bemutatni a fertőzésmentesség igazolások bemutatását (teszt, védettségi igazolás vagy igazolás arról, hogy korábban már átestél a betegségen). A kint tartózkodás során ezen igazolásokat célszerű állandóan magadnál tartani, hiszen ennek bemutatása szükséges a vendéglátóegységekben, sport-, szabadidős létesítményekben.

4. Lehetőleg foglalj előre mindenhol és segíts csökkenteni a forgalmi dugók kialakítását a közösségei terekben, mint a recepció, étterem.

5. Kövesd a személyzet utasításait!

6. Tartózkodj a testi kontakttól (pl. ölelés, kézfogás).

7. Rendszeresen moss kezet!

8. Kérjük, hogy zsebkendőbe vagy a könyökhajlatba tüsszents!

9. Amennyiben a betegség bármely tünetét észleled magadon, kérjük, inkább ne utazz el! Igyekszünk rugalmasan kezelni a helyzetet és segíteni a foglalás módosításában.

A szabályok betartásával nemcsak magadat, hanem a többi vendéget és a személyzetet is megvédheted!