Alpesi ház Ramsauban: Gletscherblick | Ez a NYÁRI oldal. Váltás a TÉLI OLDAL-ra.
| +36 20 253 0657 | info@gleccserles.hu

MTB

A Schladming-Dachstein régió a mountainbike szerelmesei számára is széles választékot kínál. Számos útvonal közül választhatsz, melyek mesebeli erdőkön át, elhagyatott alpesi legelők és kristálytiszta hegyi tavak érintésével teszik felejthetetlenné a mountainbike túrát. Az autentikus hegyi kunyhókban megpihenve, helyi finomságokkal feltankolva újult erővel vághatsz neki a hátralévő kilométereknek.

Az adrenalinvadászok is több Bikepark közül választhatnak:

Bikepark Schladming
A 10 fős kabinos felvonóval a sportbarátok kétkerekű sporteszközeiket gyorsan és kényelmesen tudják szállítáni a chladming Planai-hoz, a Bikepark bejáratához. A változatos útvonalak nem hagynak kívánnivalót maguk után. Az olyan pályák, mint a Flowline - mely a középső állomástól egészen a völgyig vezet le -, az Uphill Flow Trail és a Jumpline ugyanúgy fellelkesíti a kezdőket mint a profi downhillereket.


Reiteralm Trails
Sportos kerékpáros szórakozás az egész családnak a Reiteralmon. Több mint 17 kilométernyi változatos túraútvonalat kínálnak, melyek a Preunegg Jet hegyi állomástól indulnak és összekapcsolódnak a keresztezési pontokon - így az ösvények tetszés és tudás szerint kedvünkre variálhatók. A legtöbb útvonal könnyű és közepes besorolású, vagyis családosoknak és kezdőknek is tökéletes. A Steirerherznél kezdődő (kb. 20 percre felfelé a hegyi állomástól) "fekete Gassl-Trail" viszont komoly kihívást jelent.

A Reiteralm Junior Trails a kicsiknek kínál két vonalon különböző nehézségű pályákon játékos élményeket. A pályák közvetlenül a Reiteralmhütte mellett találhatóak.

E-bike (kölcsönzés)
Fedezd fel a csodálatos régiót e-bike-kal különösebb erőfeszítés nélkül! Böngéssz a túraútvonalak és a bérlési lehetőségek között.

E-Enduro Bikepark Riesneralm (Donnersbachwald)
A Riesneralm lábánál a sebesség szerelmesei akár 80 km/h-val száguldozhatnak a változatos pályákon. A gyerekektől a profikig bárkinek ajánlott. Összesen 7, különböző nehézségű pályán teheted próbára magad. A speciális e-Enduro kerékpárokat a Sport Scherz-től 5 éves kortól lehet bérelni a Riesneralm völgyállomásnál.


| +36 20 253 0657 | info@gleccserles.hu | © gleccserles.hu | Minden jog fenntartva.